Search for Plugins: Advanced
Please Sign in, Register or Resend Activation Email


  e107 :: Forums :: E107 Plugins :: Bug Discussion - Use the Bugtracker instead.
<< Previous thread | Next thread >>  
Dynamic tree menu 1.5 problem in Mozilla          
Author Post
Fri Jul 29 2005, 08:26PM

Registered Member #43
Joined: Mon May 05 2003, 07:59PM
Location: Georgia, USA
Posts: 8
Ok, seems that some stuff in standard e107 causes issues in Mozilla resulting in a not-showing of the menustructures for the users.Change the file e107_themesemplatesheader_default.php as follows:starting at about line 33 change from :$sql->db_Mark_Time('(Header Top)');echo (defined("STANDARDS_MODE") ? "" : "")."##SANITISED## xmlns='' ".(defined("TEXTDIRECTION") ? "dir='".TEXTDIRECTION."'" : "").">to: $sql->db_Mark_Time('(Header Top)');//echo (defined("STANDARDS_MODE") ? "" : "")."//##SANITISED## xmlns='' ".(defined("TEXTDIRECTION") ? "dir='".TEXTDIRECTION."'" : "").">//"echo "that should fix it. Now the menustructure will also show up in Mozilla browsers.Tested with e107 v.07 and mozilla 1.7.3
Tue Aug 02 2005, 10:22AM
Registered Member #27265
Joined: Thu Jun 23 2005, 02:11PM
Posts: 8
Thank you for this solution, I was asking for it in another forum. :D :D
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Render time: 0.1570 sec, 0.0814 of that for queries. DB queries: 29.