Username:
Password:
Search for Plugins: Advanced
Please Sign in, Register or Resend Activation Email

Forums

  e107 Coders.org :: Forums :: E107 Plugins :: Bug Discussion - Use the Bugtracker instead.
 
<< Previous thread | Next thread >>  
Flashchat 3.9.6.1 + e107 integration 1.12     Go to page   <<            
Author Post
Splatt
Sun Mar 27 2005, 07:15AM
Registered Member #20508
Joined: Fri Feb 11 2005, 09:38PM
Location:
Posts: 4
Has anyone figured out how to get this to work with .7 ?

I'm getting these in my error log since upgrading:
Invalid argument supplied for foreach() in /e107_plugins/flashchat_menu/inc/cmses/e107CMS.php on line 207

Line 207 is: foreach($pref as $key => $prefvalue){

Must have something to do with the new prefs array?
Back to top
Splatt
Sun Mar 27 2005, 09:04AM
Registered Member #20508
Joined: Fri Feb 11 2005, 09:38PM
Location:
Posts: 4
Nevermind.. Fixed it..

I changed the function e107prefs() in e107CMS.php to:


function e107prefs(){
// $sql = $this->e107prefs->process();
// $row = $sql->next();
// $tmp = stripslashes($row['e107_value']);
// $pref=unserialize($tmp);
// foreach($pref as $key => $prefvalue){
// $pref[$key] = $prefvalue;
// }
return $pref;
}




<span class='smallblacktext'>[ Edited Sun Mar 27 2005, 03:09AM ]</span>
Back to top
gmzz430
Mon Aug 15 2005, 11:35PM

Registered Member #5948
Joined: Mon Apr 05 2004, 06:36PM
Location:
Posts: 2
!ill (((HELP)))
Ive been trying to get this to work for 3 days now... Ive tried evey edit and hack or install style I can find all with the same results. Ive got the chat window, cannot login. No errors. Installed as plugin w/o error. Cannot Access "ROOMS" from the plugin admin, causes the options to vanish. No one can sign into the chat. My site is here [link], Running E107 Version v0.617 build 20040917 , soar theme v1.0 by jalist , server is win2k server, IIS , PHP 4.3.6
,MySQL 4.0.16, FlashChat 420 and 412 do the same.... HELP!!!
Back to top
Website
cameron
Tue Aug 16 2005, 10:15PM


Registered Member #2
Joined: Sun May 04 2003, 09:41AM
Location:
Posts: 324
Is appTime.txt writable ?
Back to top
Website
gnagis
Sun Sep 04 2005, 07:45PM
Registered Member #30563
Joined: Fri Aug 12 2005, 10:51AM
Location:
Posts: 2
i have tryed everything now and still it wont be anything in the window more then the backdrop.. i dont get anny errors or anything :S
Back to top
DanneG
Sun Sep 04 2005, 11:55PM
Registered Member #31919
Joined: Sun Sep 04 2005, 11:21PM
Location:
Posts: 1
We got 2 errors.Wrong: syntax errorCode: /e107_plugins/flashchat_menu/js.phpRow: 1Code:
r />Wrong: flashchat_DoFSCommand is not definedCode: ##SANITISED## function jsScriptObject(obj) { this.wrappedJSObject = obj; } jsScriptObject.prototype = { evaluate : function(expression) { return new jsScriptObject(eval(expression)); } }; var plugin = document.embeds['flashchat']; plugin.SetWindow(new jsScriptObject(window),350896817);Row: 1 1
Back to top
gnagis
Mon Sep 05 2005, 06:38AM
Registered Member #30563
Joined: Fri Aug 12 2005, 10:51AM
Location:
Posts: 2
right we have those errors :D
Back to top
cameron
Tue Sep 06 2005, 03:55AM


Registered Member #2
Joined: Sun May 04 2003, 09:41AM
Location:
Posts: 324
It won't work with Flashchat 4.. so I wouldn't even try with that.
look in index_e107.php for turning on debug.
Back to top
Website
Go to page   <<       

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Render time: 0.2006 sec, 0.1203 of that for queries. DB queries: 44.