Username:
Password:
Search for Plugins: Advanced
Please Sign in, Register or Resend Activation Email

Forums

  e107 Coders.org :: Forums :: E107 Plugins :: Q & A
 
<< Previous thread | Next thread >>  
cant access myClassifieds anymore     Go to page       >>        
Author Post
mankan
Thu Apr 08 2004, 01:29PM
Registered Member #381
Joined: Thu Jun 19 2003, 01:36PM
Location:
Posts: 27
Hi!

After I upgraded e107 to latest version, 0.614 guest cant access myClassifieds anymore, they get thrown back to the frontpage of the site, only members that has logged in can access the area.

myClassifieds v0.4 + e107 v0.614

Is there any solution to this problem?

I got this answer from Zaphod (mytipper.com)
yes there is a solution, do i know it?, no.

There was a change that cameron made in an earlier version of e107, this change caused the problem. 
This was taken out in e107 v11, obviously since cameron and the others took over dev, they put it back
into the code which is now causing the problem.

There are new permissions they have set which cause this, you will need to ask in the forums how to get
around this as I am no longer doing any e107 development so im sure you can find some information on
the e107coders site though.

Zaphod 
Read his answer here.

So, please, can anybody help me?
[ Edited ]
mankan
Sat Apr 10 2004, 04:15PM
Registered Member #381
Joined: Thu Jun 19 2003, 01:36PM
Location:
Posts: 27
Please, anyone that can help me?
Back to top
sproutpongo
Tue Apr 13 2004, 08:28AM
Registered Member #986
Joined: Tue Oct 07 2003, 07:37PM
Location: arkansas.
Posts: 27
anyone? please. heeelp. :(
Back to top
Website
bkwon
Thu Apr 15 2004, 02:59AM

Registered Member #1503
Joined: Sat Jan 03 2004, 05:32PM
Location: Toronto, Canada
Posts: 529
Have you resolved this or you're still looking to get this to work? I've been testing this with some hacking for v0.614 and it seems to be working. Reply to thread if you still want this to work.
Back to top
Website
mankan
Thu Apr 15 2004, 04:55AM
Registered Member #381
Joined: Thu Jun 19 2003, 01:36PM
Location:
Posts: 27
No, I'm still having the same problems.
Back to top
bkwon
Thu Apr 15 2004, 06:03AM

Registered Member #1503
Joined: Sat Jan 03 2004, 05:32PM
Location: Toronto, Canada
Posts: 529
I think I got it to work with v0.614 except for search classifieds -- did the search work before? Anyway, I'm going to run a couple more tests and if you want it, let me know and I'll have it available for you to download at my site.
Back to top
Website
mankan
Thu Apr 15 2004, 06:28AM
Registered Member #381
Joined: Thu Jun 19 2003, 01:36PM
Location:
Posts: 27
Is it myClassifieds, or is it Classifieds?
It dosent matter... I'm pleased if I got one of the two to work!
Please, I would be so happy if you would share it with me!
Back to top
bkwon
Thu Apr 15 2004, 11:25AM

Registered Member #1503
Joined: Sat Jan 03 2004, 05:32PM
Location: Toronto, Canada
Posts: 529
It's myClassifieds by Zaphod, updated to work with 0.614. You can download it here. Let me know if there's any problem with it.
Back to top
Website
mankan
Thu Apr 15 2004, 01:39PM
Registered Member #381
Joined: Thu Jun 19 2003, 01:36PM
Location:
Posts: 27
No problems at all, works just fine, thank you verry much!
Back to top
sks
Tue Apr 20 2004, 10:14AM
Registered Member #4939
Joined: Mon Mar 29 2004, 06:47PM
Location:
Posts: 6
Having tried for a couple days now and a few different versions....I have a MyClassifieds problem with 614. It all seems to work except when placing an ad... When you go to choose the category, it just reloads the same page. "Please choose category" is still there and will not change to the selected category....whew did that make any sense....Help!
Back to top
Website
Go to page       >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF
Powered by e107 Forum System
Render time: 0.2614 sec, 0.1500 of that for queries. DB queries: 47.